21-introductie-web-2.jpg

ZOALS EEN SCOOTER. MAAR DAN ANDERS. 

Als de scooter vandaag zou worden uitgevonden, hoe zou die er dan uitzien? Hij zou elektrisch zijn om geen schadelijke uitstoot te veroorzaken. Hij zou krachtig genoeg zijn om als eerste weg te zijn bij het stoplicht. Hij zou veilig zijn zodat iedereen er zonder moeite mee kan rijden — zo veilig dat omvallen nauwelijks kan. En zo gemakkelijk om te gebruiken dat de bediening een verlengstuk van je smartphone is. Met andere woorden, dit zou niet echt een “scooter” zijn. Het zou DELTA zijn.

 
 
 
 
 

FEEL THE FORCE 

Een double-wishbone ophanging. Hydropneumatische kantel-druk systeem. 4.5kW motor met 54 Nm koppel. 4.8kWh accupakket. Met andere woorden: de DELTA is krachtig en stabiel. Dit is perfect voor in het verkeer, wanneer je snel wilt optrekken, scherp wilt sturen tussen auto’s door, zonder moeite een stoep op en af rijdt en eens in de 200 KM hoeft op te laden.

 

+ lees verder

De DELTA double-wishbone ophanging met vier draagarmen en twee voorwielen verdubbelt de stabiliteit en daarmee ook de veiligheid op elke ondergrond. Deze driewieltechniek brengt een compleet nieuwe rijder in je naar boven omdat je veel makkelijker met je gewicht kan sturen. Je zou het kunnen vergelijken met het maken van bochten als je aan het skiën bent. Het is lastig uit te leggen maar je voelt het direct als je op de DELTA wegrijdt.

De krachtige elektrische aandrijflijn heeft een groot koppelbereik beschikbaar direct wanneer je wegrijdt. Hierdoor is het mogelijk om van 0 tot 40 KM/h te halen in 4 sec — dit is sneller dan bijna elk voertuig op de weg en zorgt ervoor dat je bij het stoplicht altijd het eerste weg kan zijn.

22-performance-web-2.jpg
 
 

RIJDEN MET DE TOEKOMST

 
23-veiligheid-web-3.jpg

Door de stabiliteit van de DELTA is het nog nooit zo makkelijk geweest om te rijden. Zelfs mensen die nog nooit op een scooter hebben gereden, gaan zitten op de DELTA en rijden zonder moeite weg. Het Q-tilt Control Systeem (QCS) ondersteunt de rijder waar nodig, zodat omvallen verleden tijd is.

 
 

+ lees verder

Veiligheid is een essentiële factor geweest in het ontwerp van de DELTA. De layout met twee voorwielen genereert een dubbel zo grote remkracht, wat met name het verschil maakt in gevallen van nood. Daarnaast is de balans op een conventionele scooter zeker voor onervaren rijders moeilijk — de twee voorwielen zorgen voor stabiliteit en zelfverzekerdheid. Het Q-tilt Control Systeem van Qesto assisteert doormiddel van continue monitoring met geavanceerde sensoren. Zo kan de DELTA stabiel blijven rijden bij snelheden en rijomstandigheden waarbij standaard scooters en motorfietsen, zelfs voor de meest ervaren rijders, moeilijk te besturen zijn.

 
 
24-range-web-2.jpg
 

ELKE BESTEMMING BINNEN BEREIK

 
 

Met een accu-range van 200 KM neemt DELTA jouw zorgen over opladen helemaal weg, zodat jij meer tijd hebt om de dingen te doen die voor jou belangrijk zijn.

 
 

+ lees verder

De DELTA is compleet elektrisch, dus je hoeft nooit meer een benzine station te bezoeken om te tanken. De uitneembare batterij is gemakkelijk mee te nemen en kan aangesloten worden op elk standaard stopcontact. In nog geen drie uur is de batterij volledig opgeladen, zodat de DELTA weer 200KM kan rijden. Met deze range betekent het dat je gemiddeld maar eens in de twee weken de batterij hoeft op te laden wanneer je de scooter in de stad gebruikt.

 
 
 

DE RIJDER STAAT CENTRAAL 

Het grote 10” touchscreen van de DELTA heeft een optimale weergave voor een veilige rij-omgeving. De intuïtieve interface maakt het je erg makkelijk om toegang te hebben tot alle functionaliteiten en instellingen die er mogelijk zijn. Het systeem is verbonden met je smartphone: zo heb je dezelfde controle, maar dan vanuit je broekzak. 

 
25-interactie-web-1.jpg
 

+ lees verder

De interactie met de DELTA is anders dan alle andere scooters. Je kan je smartphone gebruiken als sleutel en met het grote 10 inch touchscreen zijn alle functionaliteiten en instellingen makkelijk te bedienen. Binnen jouw unieke Qesto-ID profiel heb je de mogelijkheid om een breed scala aan rij-eigenschappen van de scooter in te stellen en daarnaast media en connectiviteit opties via je smartphone te linken. De connectiviteit van de scooter via 4G en wifi maakt het mogelijk om over-the-air updates te doen zodat nieuwe functies, opties en performance met een druk op de knop bereikbaar zijn.

 
 
 
 

DELTA SPECIFICATIES

26-specificaties-web-14.jpg
 
 

*Sommige specificaties van het productie-voertuig kunnen veranderen ten opzichte van bovenstaand.

De DELTA is een volledig elektrische scooter met geavanceerde technologie om jou makkelijker, veiliger en leuker te laten rijden. Scooters met drie wielen zijn an sich niet nieuw op de weg maar voornamelijk te vinden als grote motorscooters die niet geschikt zijn voor het dynamische rijden (en parkeren) in de stad.

 
 

Componenten

 • Suspensie voor: double-wishbone ophanging met onafhankelijke monoshock en Q-tilt Control System

 • Suspensie achter: monoshock met link-systeem

 • Wielen: 13” achter and 12” voorwielen

 • Verlichting: LED verlichtingssyteem inclusief dagrijverlichting en auto-off knipperlichten

 • Remsysteem: synchronized braking system (SBS) met drie 4-zuiger remklauwen 

 
 

Aandrijflijn

 • Accupakket: waterdicht uitneembaar accupakket (±25 KG)

 • Capaciteit accu: 4,8 kWh

 • Motor: high-efficiency PMAC motor (brushless) met riemaandrijving

 • Vermogen: 4,5 kW

 • Koppel: 54Nm

 • Transmissie: 1 versnelling

 • Oplader: geïntegreerde 240V oplader

 • Oplaad tijd: 3.5 uur (0-100% lading)

 • Maximum snelheid: 60 KM/h

 • Bereik: 150 KM (stedelijk gebruik)

 • CO2 uitstoot: nul

 
 

Systeem

 • Connectiviteit: Qesto ECU (electronic control unit) CAN-BUS / Bluetooth / GPS / LTE (4G) / smartphone app

 • Voertuig monitoring: Qesto MDS (Multi-sensor Diagnosis System) met gyroscoop en component-sensors

 • Beeldscherm:10” capacitive touch display

 
 

Afmetingen

 • Rijklaar gewicht: ong. 110 KG incl accu pakket

 • Wielbasis: 1300mm

 • Zit hoogte: 790mm

 • Spoorbreedte: 550mm

 • Totale breedte: 660mm

 • Opslag capaciteit: 30L (2 open helmen of 1 integraal helm)

 • Maximale belasting: 2 personen - max. 150 KG

 
 
 

JIJ BENT UNIEK, DAAROM JOUW DELTA OOK

 
 

Kies voor jezelf en ontwerp je eigen DELTA. Door een ruime keuze aan kleuren, opties en uitvoeringen is het mogelijk om een unieke samenstelling te maken die naar jouw wens is.

 
 

+ lees verder

“Elke kleur is mogelijk, als het maar zwart is”. Een statement die uit de vorige eeuw komt, maar gek-genoeg voor de meeste fabrikanten nog steeds de realiteit. De Qesto supply chain is volledig opgebouwd met de nieuwste productie technologie, zodat jij altijd ruime keuze hebt in kleur, zadelopties, performance onderdelen, verschillende typen afwerking van onderdelen. Op deze manier kan jij je eigen, unieke DELTA samenstellen.

 
27-opties-web-14.jpg